پرشین اپلای

هنرهای آشپزی



لیسانس هنرهای آشپزی

برنامه های کارشناسی در هنرهای آشپزی

1841

سالهای تحصیل

3-4

هزینه های متوسط

7599  دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

6500  دلار

 

مدرک کارشناسی در هنر آشپزی چیست؟

هنرهای آشپزی چیست؟ هنرهای آشپزی تمام مراحل تهیه غذا از انتخاب مواد تشکیل دهنده و ایجاد دستور العمل های ارائه غذا را پوشش می دهد. لیسانس در هنرهای آشپزی شامل دوره های مدیریت آشپزی ، مدیریت رستوران ، هنرهای آشپزی ، ایمنی غذا ، همراه با هنرهای پشتیبان و شیرینی ، مدیریت مهمان نوازی ، و همچنین ارائه بشقاب است.

 وظایف یک دانشجوی تحصیلات تکمیلی هنر آشپزی چیست؟

وظایف دانش آموخته دانشکده هنرهای آشپزی شامل تهیه فهرست ، ایجاد دستور العمل ، استفاده از تجهیزات مختلف آشپزی ، نظارت بر پرسنل و همچنین اطمینان از اجرای قوانین بهداشتی و بهداشتی ، به علاوه تهیه غذا است. فارغ التحصیلان هنر آشپزی دانش در غذاهای سراسر جهان را دارند: چینی ، فرانسوی ، هندی ، ایتالیایی و یونانی.

 پس از اتمام دوره لیسانس در هنر آشپزی ، مشاغل موجود کدامند؟

فارغ التحصیلان شغل های خود را به عنوان یک آشپز ، یک آشپز شوس ، یک مربی آشپزی ، یک آشپز خط گرم ، یک آرایشگر غذا ، یک شیرینی پزی ، یک دستیار آشپزخانه و همچنین یک مدیر رستوران ، یک آشپز شخصی یا یک مدیر خدمات غذایی کار می کنند. مدرک لیسانس در هنرهای آشپزی منجر به استخدام در رستوران ها ، کافه ها ، شیرینی فروشی ها ، همراه با هتل ها ، صنعت غذا ، سفرهای دریایی می شود.

 دلایل اتمام دوره لیسانس در هنر آشپزی چیست؟

متخصصین پرشین اپلای به دلیل اینکه تقاضای تحصیلات تکمیلی هنرهای آشپزی در سراسر جهان بسیار مورد توجه است ، توصیه می کنند که مدرک لیسانس خود را در هنرهای آشپزی تکمیل کنند ، بنابراین ، این حرفه امکان اشتغال در کشورهای دیگر را فراهم می کند. حرفه در هنرهای آشپزی یک محیط کار فعال و خلاق فراهم می کند.

 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

ایالات متحده

523

1

چین

166

2

انگلستان

114

3

ژاپن

81

4

کره جنوبی

59

5

مکزیک

55

6

ایران

44

7

روسیه

41

8

هند

35

9

ترکیه

32

10

 

کارشناسی ارشد هنرهای آشپزی

برنامه های کارشناسی ارشد در هنرهای آشپزی

877

سالهای تحصیل

1-2

هزینه های متوسط

 6281 دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

6500  دلار

 

کارشناس ارشد هنرهای آشپزی چه کسی است؟

داشتن مدرک کارشناسی ارشد در هنر آشپزی برای دانشجویانی مناسب است که می خواهند در مشاغل مدیریت مهمان نوازی ورود پیدا کنند. علاوه بر این ، صنعت مهمان نوازی نیاز به کارشناس ارشد هنر آشپزی در رستوران ها و دپارتمان های هتل دارد ، تا فرصت های شغلی را برای دانشجویانی که فوق لیسانس دارند فراهم کند. جریان های شغلی شامل هنرهای آشپزی مانند آشپزهای شیرینی پزی و شیرینی پزی ، پذیرایی ، آشپزهای اجرایی ، سرآشپزهای شخصی و ساملیایر شراب است.

 وظایف کارشناس ارشد هنر آشپزی چیست؟

وظایف اصلی کارشناس ارشد در هنر آشپزی: می دانید که چگونه غذاهای کلاسیک را در همه دسته ها از جمله غذاهای دریایی ، گوشت ، و همچنین ضیافت و شیرینی ها ، تجزیه و تحلیل هزینه و تهیه منو تهیه کنید ، خود را برای انتقال از کارمند به سرپرست آماده کنید.

 کارشناس ارشدان هنر آشپزی کجا موقعیت پیدا می کنند؟

فارغ التحصیلان دارای کارشناسی ارشد هنر آشپزی می توانند موقعیت هایی مانند یک سرآشپز اجرایی ، سرآشپز شخصی ، شراب ساز و شراب فروشی را پیدا کنند.

 چرا باید یک کارشناس ارشد هنر آشپزی بدست آورید؟

کارشناسان پرشین اپلای توصیه می کنند تحصیل در هنرهای آشپزی را بدست آورید ، زیرا داشتن کارشناس ارشد در این مطالعه منجر به مشاغل جالبی می شود. دارندگان کارشناس ارشد در صنعت مهمان نوازی از فرصت های شغلی خوب و همچنین درآمد پایدار برخوردار هستند. فارغ التحصیلان دارای مدرک کارشناسی ارشد دانش و تجربه بیشتری را نسبت به لیسانس ها و در همان مطالعه کسب می کنند.

 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

ایالات متحده

157

1

چین

65

2

انگلستان

56

3

ژاپن

43

4

ایران

40

5

روسیه

40

6

اسپانیا

30

7

کره جنوبی

26

8

فرانسه

23

9

اوکراین

21

10

 

دکترای فلسفه در هنرهای آشپزی

برنامه های دکترا در هنرهای آشپزی

197

سالهای تحصیل

2-4

هزینه های متوسط

 4238 دلار

متوسط ​​حقوق سالانه

6500  دلار

 

 دکترای هنر آشپزی کیست؟

دکتر فلسفه در هنرهای آشپزی یک مدرک پیشرفته برای فارغ التحصیلان گروه دانشکده های تاریخی است که از طریق پایان نامه اهدا می شود. طول برنامه معمول یک Ph.D. سه سال است این شامل یک ترم مطالعه اضافی و 2.5 سال کار پایان نامه و تحقیق است. داشتن دکترا در هنر آشپزی برای دانشجویانی مناسب است که می خواهند در مشاغل مدیریت مهمان نوازی ورود پیدا کنند. علاوه بر این ، صنعت مهمان نوازی به مدیران رستوران ها و دپارتمان های هتل ، از آشپزخانه تا اتاق ناهار خوری ، نیاز دارد تا فرصت های شغلی را برای دانشجویانی که دکترا دارند ، ارائه دهند. مشاغل موجود در هنرهای آشپزی شامل آشپزهای شیرینی پزی و شیرینی پزی ، پذیرایی ، آشپزهای اجرایی ، سرآشپزهای شخصی و خواب آورهای شراب است.

 وظایف دکتری هنر آشپزی چیست؟

وظایف اصلی دکترا در هنر آشپزی: بدانید که چگونه غذاهای کلاسیک را در همه دسته ها از جمله غذاهای دریایی ، گوشت ، و همچنین ضیافت و شیرینی ها ، تجزیه و تحلیل هزینه و تهیه منو تهیه کنید ، خود را برای انتقال از کارمند به سرپرست آماده کنید.

 دکترا در هنر آشپزی کجا می تواند موقعیت کاری پیدا کند؟

فارغ التحصیلان دارای دکترای هنرهای آشپزی می توانند موقعیتی را به عنوان یک سرآشپز اجرایی ، آشپز شخصی ، سوملیای شراب ، نانوایی و بسیاری دیگر پیدا کنند.

 چرا باید دکترای هنرهای آشپزی دریافت کنید؟

کارشناسان پرشین اپلای توصیه می کنند تحصیل در هنرهای آشپزی را بدست آورید ، زیرا برگزاری دکترای فلسفه در این مطالعه منجر به یک حرفه جالب می شود. دکترای این صنعت از فرصت های شغلی خوب و همچنین درآمد پایداری برخوردار است. فارغ التحصیلان دارای دکترای فلسفه دانش و تجربه بیشتری را نسبت به لیسانس و فوق لیسانس در همان مطالعه کسب می کنند.

 

کشور

دانشگاه ها

رتبه کشور

ایران

19

1

روسیه

16

2

ایالات متحده

14

3

انگلستان

13

4

ژاپن

9

5

اوکراین

9

6

چین

8

7

پرتغال

8

8

فرانسه

7

9

هند

6

10

 

chat